Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
https://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=622

Piedalāmies baznīcas pavasara talkā šo sestdien!

Ģirts
2023.03.24 11:02

😇 Baznīcas pavasara talka – jau šo sestdien (25.03.2023.) no 10:00 līdz kamēr pabeigsim 🥵 Talka notiks Ainas un draudzes priekšnieka Jāņa vadībā.🤝💪🏻 Logu mazgāšana un putekļu slaucīšana 💨t.sk. zirnekļu🕷️ tīklu🕸️ novākšana no sienām, plauktiem utt. draudzes namā un baznīcā

Tas ir diezgan apjomīgs darbs, tāpēc ja ar to tiksim galā, tad jau būs daudz padarīts. Tāpēc īpaši nav vajadzīgs sadalīt darbus sāksim ar baznīcu – kurš logs ir brīvs – var droši ķerties klāt. Ja logu aptrūksies var ņemt rokā slotu ar lupatu un apslaucīt sienas, stūrus, lampas u.c. vietas, kur krājas putekļi. Ja talcinieku būs daudz – sadalīsimies (pa baznīcu💒 un draudzes namu🏠).
Lūgums ņemt līdzi visu ar ko paši strādāsiet, lai varētu mazgāt logus un slaucīt putekļus. Ar ko esat pieraduši, lai tos veiksmīgi dabūt tīrus un spīdīgus (gumijas cimdus, lupatas, papīra dvieļus, sūkli “Bobu”, logu tīrīšanas piederumus un līdzekli). Slotu, slotiņas utt. putekļu un zirnekļu likvidēšanai.🧹🪣
Varbūt kādam ir salokāmās trepes🪜, tās noteikti vajadzēs vairākas, lai tiktu klāt baznīcas logiem no iekšpuse un ārpuses.
Vīriešiem🕺🏻 būtu jāpalīdz iekārtot grāmatu un suvenīru stūrīti (novākt galdus, tā vietā uzlikt plauktus). Izkrāmēt ziemeļu kapelu u.c vietas no mantām, kuras jāpārvieto tām atbildošā vietā.💫 Varbūt pie sakristejas WC ielikt spoguli un kādu plauktiņu. 
Sadraudzības zupa🍲, tēja🫖, kafija vai citas lietas tiks organizētas🥗🍕, ja kādam ir ieteikumi vai vēlme piedalīties šajā talkas daļā piesakieties🫡 un dodat ziņu🖊️. Tiekamies!

P.s. Teritorijas☀️ sakopšanas talka ir paredzēta 22.04.2023., tad arī ņemsim līdzi visu, kas ir nepieciešams āra darbiem.