Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=aktuali&fu=read&id=68

Pārbrauciens ar riteņiem Asari -> Ķemeri -> Bulduri 26.08.09.

Aivars B.
2009.08.30 19:03

Dubultu draudzes jauniešu un mūsu viesu riteņbrauciens

Šo piedzīvojumu sākām Asaru stacijā plkst. 10:00.
Iesākumā baudījām jūras šalkoņu, jo lielāko ceļa daļu turp veicām gar jūru. Ik pa brīdim apstājāmies, lai palūgtu, uzkostu, uzspēlētu kādu spēli, papeldētu un protams uzkrātu spēkus tālākajam braucienam.
Tālākais Dienvidrietumu punkts tika sasniegts ap plkst 14:00. Tā mums bija Ķemeru baznīca, kurā draudzes priekšnieks Aigars Brīdiņš īsi iepazīstināja ar baznīcas vēsturi un pašlaik baznīcā notiekošo. Tad veltījām laiku Dievam. Ilze Pildiņa mums novadīja svētbrīdi. Bijām gatavi atpakaļceļam..
Atpakaļceļā piedzīvojām pirmos zaudējumus. Izrādījās, ka Aivas ritenim riepas ir izlaidušas gaisu! Līdz Kauguriem sarkanā riteņa minējai nācās ne pajokam pasvīst.
Kauguros lietutiņš, kas mūs atsvaidzināja jau no brīža, kad izbraucām Ķemeru baznīcas, pieņēmās spēkā. Tāpēc Diāna un Aiva paziņoja par savu dezertēšanu uz mājām.
Tātad galamērķi sasniedzām mēs četri: Ilze, Laine, Viesturs un Kristaps. Galamērķis mums bija Bulduru baznīca, kurā piedalījāmies kārtējajā Jauniešu Alfas lekcijā, kuru vadīja Ivo Grantiņš.