Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=koncerti&fu=read&id=609

14. starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls VOX ANGELICA.

Edīte Alpe
2022.06.19 16:08

Sekojiet jaunākajai informācijai, koncertu programmām un stāstiem par māksliniekiem Facebook lapā: Festival Vox angelica! Uz tikšanos vasaras svētdienu vakaros aicina 14. starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls VOX ANGELICA. Gaidīsim klausītājus no 26. jūnija katru svētdienu plkst. 18.00 līdz 7. augustam.

Vox 2022 afiša
Jūs gaida daudzas skaistas un dadzveidīgas koncertprogrammas ar dažādiem mūziķiem, kā festivālā ierasts, skanēs ne tikai mūzika ērģelēm solo, bet kopā ar šo instrumentu karalieni muzicēs arī citi  - instrumentālisti un dziedātāji. Šovasar dzirdēsiet ērģelniekus Larisu Carjkovu, Ilzi Reini, Gunu Kisi, Līgu Ivāni, Unu Cintiņu, Riga Organum Duo: Ilonu Birģeli un Diānu Jaunzemi – Portnaju, Oskaru Kalniņu, Sandru Baldiņu; dziedātājus Rinaldu Kandalincevu, Viktoriju Pakalnieci, Ingrīdu Balodi,  Olgu Pjatigorsku; akordeonistu Aldi Kisi, vijolnieci Līvu Tomiņu, sitaminstrumentālistus Reini Tomiņu un Virdžīniju Laubi – Vītiņu.
Gaidīsim jūs no 26. jūnija svētdienu vakaros Dubultu ev. lut. baznīcā! Ieeja brīva, būsim pateicīgi par jūsu ziedojumiem.