Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=593

"Iedziedi Ziemassvētkus 2021" kopā ar Daini Skuteli un Jūrmalas pilsētas koriem!

Ģirts
2021.12.16 21:07

18. decembrī notikušā koncerta ieraksts būs pieejams 22. decembra vakarā pl.19:00 – vienīgi vienu reizi

Lielākajai cilvēces daļai Ziemassvētki saistās ar gada skaistāko svētku noskaņām, kuru būtiska sastāvdaļa ir tieši šiem svētkiem raksturīgā mūzika. Mūzika, kuru inspirējis brīnišķais Ziemsvētku stāsts. Skaistās melodijas radītas, lai vēstītu pasaulei par brīnumu - Kristus bērna dzimšanu!
Jau vairākus gadus Ziemsvētku laikā Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansētā iedzīvotāju iniciatīvas kultūras projekta ietvaros Dubultu baznīcā ir noticis koncerts “Iedziedi Ziemassvētkus”, kurā kopā ar Jūrmalas pilsētas koriem uzstājušies pazīstami solisti un skaistākās svētku melodijas izdziedātas kopā ar klausītājiem.
Arī šogad šis koncerts notiks, un tajā piedalīsies Latvijā populārais dziedātājs Dainis Skutelis, Jūrmalas pilsētas kori Burinieks, Jūrmala, Lira, Spārnos, Vaivari, Dubultu ev. lut. draudzes pūtēju ansamblis un ērģelniece  Edīte Alpe, koncertu vadīs Dace Umbraško .
Ņemot vērā epidemioloģiskās drošības pasākumus publisku pasākumu rīkošanā, kas ierobežo klausītāju skaitu klātienē, koncerts tiks ierakstīts, un, sākot no 22. decembra būs pieejams ikvienam interesentam YouTube JurmalaLIVE profilā.
Saglabājot kopdziedāšanas tradīciju, koncerta ierakstā populārākās ziemassvētku dziesmas būs pieejamas ar titriem, lai ikviens, kurš vēlas, varētu dziedāt līdzi savās mājās, kā arī radīt svētku noskaņu ģimenes lokā, piemēram, ieslēdzot koncertu Ziemassvētku vakarā. Būsim kopā ticībā, cerībā, mīlestībā un Kristus dzimšanas svētku dziesmās!

Koncerta ieraksts būs pieejams vienīgi vienu reizi 22. decembrī plkst. 19.00.
 

Projekta vadītāja Edīte Alpe