Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=koncerti&fu=read&id=583

Festivāla Vox angelica atklāšanas koncerts jau 18. jūlijā plkst. 18.00

Edīte Alpe
2021.07.13 16:44

Ar jaunu cerību uz nākotni festivālu simboliski ieskandinās mūsu jaunākā ērģelnieku paaudze, Jūrmalas Mūzikas vidusskolas absolventi, kas šajā ne vienkāršajā pandēmijas gadā tomēr ir spoži sevi apliecinājuši, gūstot godalgotas vietas starptautiskos online konkursos un piedaloties videotiešraižu koncertos. Ar koncertu „Cerības gaismā“ festivāls tiks atklāts 18. jūlijā, tajā piedalīsies jaunie ērģelnieki Sandra Baldiņa, Katrīna Štālmane un Pāvels Ceļikovs, kopā ar viņiem muzicēs soliste, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vijolniece Liene Neija – Kalniņa.


Programmā: J. Reinbergers (Joseph Rheinberger),  J. Svendsens (Johan Svendsen), L. Belmāns (Léon Boëlmann), Č. Kallahans (Charles Callahan), Gabriēls Pjernē  (Gabriel Pierné), Eižens Žigū (Eugène Gigout ), Pēteris Vasks, Dzintra Kurme – Gedroica, Andris Balodis.

Tiem, kuri nevarēs ierasties uz koncertiem klātienē būs iespēja tos vērot gan videotiešraidē, gan vēlāk arī ierakstā YouTube JurmalaLIVE kanālā. Ieeja festivāla koncertos bez maksas, būsim pateicīgi par jūsu ziedojumiem!

Apmeklējot koncertus lūdzam rēķināties, ka koncerts ir pasākums, kura rīkošanai jānotiek saskaņā ar patreiz valstī noteiktajām epidemioloģiskajām prasībām par pasākuma rīkošanas kārtību, un, saskaņā ar „droša pasākuma“ rīkošanu, būs jāuzrāda EU zaļais Covid sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Bērni līdz 12 gadu vecumam, kā arī visi, kuriem nav šāda sertifikāta, patreiz koncertus ir aicināti skatīties videotiešraidēs Youtube JurmaLIVE kanālā! Iespējamas izmaiņas, tādēļ aktuālajai informācijai lūdzu sekojiet līdzi „Festival Vox angelica“ lapā feisbukā.