Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=468

Rudens Alfa sākas 27. septembrī

Ģirts
2017.08.26 22:48

Izzināt, atklāt, iepazīt. To, kas svarīgs. Doties piedzīvojumā. Tāpat kā dodoties aizraujošā ekspedīcijā, arī ticības iepazīšanas ceļā netrūkst nopietnu izaicinājumu un pārsteidzošu jaunaklājumu. Miljoniem cilvēku var dalīties ar savu stāstu par to; kā tas sācies viņiem. Sācies Alfā.

Dzīve mēdz uzdot jautājumus. Ja tevi interesē atrast sev svarīgas atbildes, tad šis kurss ir domāts tieši tev! Varbūt - tavam draugam? Bet varbūt - jums abiem?! Nāc un piedalies!  Vakara sākums nemainīgs - pl. 18:30


Kas ir Alfa? 
Īsi – kristietības pamati interesantā formā, svarīga personiska IESPĒJA – iespēja uzdot jautājumus un rast atbildes uz savas dzīves vissvarīgākajiem jautājumiem, jautājumiem par mūžīgajām vērtībām, iespēja iepazīt jaunus draugus, saprast, kas ir baznīca un draudze, iespēja aiz ikdienas saskatīt ko vairāk. Iespēja ne tikai uzzināt, bet praktiski piedzīvot!
Laipni aicinām visus, kas nodomājuši apmeklēt Alfa kursu, piedalīties īpašajā "Alfas viesu" dievkalpojumā, kas notiks 24. septembrī – svētdienā pirms jaunā kursa sākuma.

Šī jau ir divdesmitā Alfa kursa sezona Dubultos! – mums ir pieredze, ar ko padalīties:-)

Lūdzu pieteikties kursā, rakstot uz girtsp@latnet.lv vai pa tālruni 29265189 (Ģirts) vai pie draudzes mācītāja.
Vēlies uzzināt vairāk par Alfu? Skaties www.dubultudraudze.lv/Alfa,  www.alfakurss.lv, www.alpha.org.

Skaties Bēra Grilla un citus jaunus stāstus stāstu: Alfakurss.lv

ielūguma fails