Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=450

Mūsu Pavasara Alfa sāksies 15. februārī 

Ģirts
2017.01.15 00:00

Tāpat kā dodoties aizraujošā ekspedīcijā, arī ticības iepazīšanas ceļā netrūkst nopietnu izaicinājumu un pārsteidzošu jaunaklājumu. Ar savu stāstu iepazīt ticību mūs ielūdz piedzīvojumu vīrs, izdzīvotājs Bērs Grills. Arī viņš to sāka ar Alfu.

Dzīve mēdz uzdot jautājumus. Ja tevi interesē atrast sev svarīgas atbildes, tad šis kurss ir domāts tieši tev! Varbūt - tavam draugam? Bet varbūt - jums abiem?! Nāc un piedalies!  Vakara sākums nemainīgs - pl. 18:30


Kas ir Alfa?
Īsi – kristietības pamati interesantā formā, svarīga personiska IESPĒJA – iespēja uzdot jautājumus un rast atbildes uz savas dzīves vissvarīgākajiem jautājumiem, jautājumiem par mūžīgajām vērtībām, iespēja iepazīt jaunus draugus, saprast, kas ir baznīca un draudze, iespēja aiz ikdienas saskatīt ko vairāk. Iespēja ne tikai uzzināt, bet praktiski piedzīvot!
Laipni aicinām visus, kas nodomājuši apmeklēt Alfa kursu, piedalīties īpašajā "Alfas viesu" dievkalpojumā, kas notiks 12. februārī – svētdienā pirms jaunā kursa sākuma.

Šī jau ir deviņpadsmitā Alfa kursa sezona Dubultos! – mums ir pieredze, ar ko padalīties:-)

Lūdzu pieteikties kursā, rakstot uz kristine.dobelniece@inbox.lv vai pa tālruni 26443284 (kursa lietzine Kristīne) vai pie draudzes mācītāja.
Vēlies uzzināt vairāk par Alfu? Skaties www.dubultudraudze.lv/Alfa,  www.alfakurss.lv, www.alpha.org.

Skaties Bēra Grilla stāstu: Alfakurss.lv

ielūguma fails