Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=taize_notikumi&fu=read&id=432

Sākusies pieteikšanās uz Tezē Eiropas jauniešu tikšanos Rīgā

Santa Goža
2016.09.13 20:51

Sākusies pieteikšanās uz gada nogalē gaidāmo Tezē Eiropas jauniešu tikšanos Rīgā, kas notiks no 28. decembra līdz 2017. gada 1. janvārim. Aicināti pieteikties gan dalībnieki jaunieši vecumā no 17 līdz 35 gadiem, gan brīvprātīgie palīdzēt pasākuma norisē un sagatavošanās darbos.

Uz jauniešu tikšanos dalībnieki un brīvprātīgie var pieteiktes šeit: http://www.taize.fr/en_article3978.html

Uz tikšanos aicināti pieteikties jaunieši vecumā no 17 līdz 35 gadiem. Dalībniekiem, kas jaunāki par 18 gadiem, uz tikšanos obligāti jāņem līdzi rakstiska vecāku atļauja. Atļaujā jānorāda persona (kurai jābūt 18 – 35 gadus vecai), kas būs atbildīga par dalībniekiem tikšanās norises laikā.

Ikviens neatkarīgi no pieredzes un vecuma aicināts pieteikties par brīvprātīgo palīgu, lai palīdzētu sagatavošanās darbos un pasākuma norisē.
‍‍Brīvprātīgie būs vajadzīgi dažādos darbos: dalībnieku sagaidīšana, darbs grupās (pie ēdiena izdalīšanas, uzkopšanas, lūgšanu vietu sakārtošanas un sagatavošanas, radošo darbnīcu vadīšana, tulkošana, korī dziedāšana utt.)
‍Plašāka informācija par brīvprātīgajiem, naktsmītnēm, izmaksām, datumiem utt. šeit: http://www.taize.fr/lv_article20611.html

‍Īpaši aicinātas atsaukties un pieteikties arī viesģimenes, jaunieši, ikviens, kas var pie sevis uzņemt 1-2 jauniešus. Aicinājums arī informēt par pasākumu draugus, bērnus, kolēģus, ģimeni, aicinot pieteikties.

Pieteikšanās termiņš dalībniekiem, viesģimenēm, brīvprātīgajiem: 1. decembris

‍Eiropas tikšanās pagaidu pasākuma programma:
‍Trešdien, 28. decembrī, jaunieši pēc ierašanās Rīgā saņems visu nepieciešamo informāciju. Notiks arī pirmā tikšanās ar viesģimeni un draudzi, kura uzņems jauniešus.

Trešdien un arī turpmākās dienas - Tējas izdalīšana pilsētas centrā.  Pusdienas lūgšana vecpilsētas baznīcās un izstāžu centrā Ķīpsalā.  Pēcpusdienas semināri par sociālo līdzdalību, ticību un iekšējo dzīvi un māksliniecisko daiļradi dažādās vietās pilsētas centrā. Vakariņas un pēc tam vakara lūgšana izstāžu centrā Ķīpsalā un arēnā "Rīga".

31. decembrī: lūgšanu vigīlija par mieru pasaulē, kam seko "tautu svētki" (jeb tikšanās pa valstīm) draudzē, kura uzņemti jaunieši.

Svētdien, 1. janvārī, piedalīšanās rīta dievkalpojumā vietējās draudzēs, pēc kurām seko kopīgas pusdienas viesģimenē. Došanās projām sākot no 16.00


‍Ja ir kādi jautājumi vai vēlas pieteikties par viesģimeni, lūdzu sazināties ar Anna Emsiņa draudzes koordinatore Tezē jautājumos: annaemsina@gmail.com vai rakstot pa tiešo Taize Riga 2016 organizatoru komandai: info@taizeriga.lv

‍Seko līdzi aktualitātēm arī:
www.dubultudraudze.lv/
facebook.com/dubultudraudze
facebook.com/taizeriga2016
taize.fr/lv