Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=415

VOX ANGELICA koncerts 10.jūlijā

Mārtiņš Kupčs
2016.07.08 08:24

10. jūlijā plkst. 18.00 Dubultu ev. lut. baznīcā festivāla "Vox angelica" koncertā klausītāji tiek aicināti baudīt trīs jaunu un talantīgu mūziķu sniegumu - ērģelnieci Ilzi Barlo, dziedātāju Evu Hilmani un saksofonisti Santu Bukovsku.

Ērģelniece Ilze Barlo šopavasar izcili absolvējusi J.Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas maģistratūru ērģeļu specialitātē, kā arī mācību gada laikā papildinājusi savas zināšanas un prasmes Štutgartes mūzikas augstskolā. Arī pārējās koncerta dalībnieces ir JVLMA absolventes, Evija Hilmane ERASMUS ietvaros papildinājusi savas zināšanas Vīnes mūzikas un izpildītājmākslas universitātē, Santa Bukovska - Tartini Mūzikas konservatorijā Triestē, Itālijā. Koncertprogrammā skanēs J.S. Baha, Sezāra Franka un Šarla Turnemīra ērģeļmūzika, kā arī Ērika Ešenvalda "Dāvida dziesmas" soprānam, saksofonam un ērģelēm.

Informējam, ka austriešu ērģelnieks M. Šohs ir atcēlis savu koncertturneju uz Baltijas valstīm, tādēļ, kā iepriekš plānots, 10. jūlijā viņš nepiedalīsies arī ērģeļmūzikas festivāla "Vox angelica" koncertā.