Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=386

Non est census super censum salutis corporis

Ģirts
2015.10.15 13:16

– "Nav mantas vērtīgākas par miesas veselību" – Turpinām lekciju ciklu par veselību! Lekcijas sagatavojis un lasa biomedicīnas speciālists Eduards Smelters. Otrā lekcija – sestdien 24. oktobrī, plkst. 12:00 draudzes mājā. Lekcijas ar videoprojekcijām. 2. lekcijas tēma: "12 veselības konstantes, to interpretācija" Papildus: tie kuri vēlēsies, varēs praktiski izmērīt asinsspiedienu un ph līmeni.


lekcijas ilgums 3 stundas ar 2 starpbrīžiem.

"Organismā ir 12 konstantes, tā ir aksioma, kas darbojas pēc Visuma likumiem, ko cilvēki piefiksējuši un pieņem kā loģisku likumsakarību. Tās nav no mums atkarīgas, mēs gandrīz nevaram tās ietekmēt. Pukst mūsu sirds, kas šajā gadījumā ir svarīgākais: sirds ritms, vai kādi citi rādītāji? Kas šo ritmu noteicis un kādēļ tieši tādu?..."

Cilvēks, pārsvarā, piedzimst vesels, pārējais ir viņa paša rokās, – ja par to domā! Tavs ķermenis ir Dieva dota dāvana, Svētā Gara mājvieta, svēts templis. Tavs pienākums ir to labi aprūpēt.
Tāpēc turpinām 12 praktisku lekciju ciklu par veselību un tās uzturēšanu, pamatojoties uz jaunākajiem zinātnes atklājumiem un praksi.