Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=296

Augustā viesojas jaunieši no Stendāles vācu draudzes

Santa Goža
2013.06.27 22:01

Šogad no 6.-11. augustam Dubultu draudzē viesosies jaunieši no Stendāles draudzes Vācijā.

Dubultos ciemos brauks 15 jaunieši un 2 jauniešu vadītāji no Stendāles draudzes.
‍Jaunieši ir vecumā no 15 - 22 gadiem un viņi vēlas iepazīt mūsu draudzi, jauniešus, draudzes locekļus, Jūrmalu, Rīgu.  Labi sazinās angliski.
‍Ir visas iespējas parādīt viesmīlību un uzņemt viņus pie mums draudzē, savās ģimenēs. Vārdu sakot, abpusēja pieredzes, kultūras un valodas apmaiņa!

‍Vienotā nedēļas tēma:
‍Brīnums aiz brīnuma
‍(Par Jēzus veiktajiem brīnumiem un brīnumu piedzīvošanu šodien ikdienā.)

‍‍Organizatoriskās lietas:‍
‍**Drīzumā gaidāma tuvāka informācija, arī programma nedēļai, un tikšanās par sadraudzības nedēļas plānošanu visiem tiem, kuriem interesē iesaistīties un palīdzēt!
‍LIELS aicinājums pieslēgties pie plānošanas un arī piedalīties draudzes jauniešiem! Ikviens ir aicināts!

‍**AICINĀJUMS un PAMUDINĀJUMS draudzes locekļiem uzņemt jauniešus pie sevis viesģimenē. Ir lūgums no vadītājas, ka jauniešus, ieskaitot jauniešu vadītājus, varētu uzņemt pa diviem vienā ģimene un viena ģimene, kura varētu uzņemt 3 puišus.
‍Sadalot pa pāriem sanāk, ka vēlamas 8 ģimenes, kuras vēlētos uzņemt jauniešus pie sevis un parādit latviešu viesmīlību un sirsnīgu uzņemšanu.

‍**Lūgums ģimenes, kuras var un vēlas pie sevis uzņemt jauniešus, darīt to zināmu pie draudzes mācītāja Igora Safina (pēc Ct vai Sv dievkalpojuma vai citā laikā) vai jauniešu vadītājai Annai pa epastu vai tel.