Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=265

Misijas pasākums Jaunpilī

Ģirts
2012.10.18 10:10

Sveicināti draugi Latvijā! Man ir prieks paziņot, ka 20. oktobra nedēļas nogalē būs pasākums Jaunpilī par iekšējo dziedināšanu sadarbībā ar Jaunpils luterāņu draudzi (mācītājs Jānis Saulīte) un Dzīvības Straumēm Latvijā un Somijā. Viesojošie lektori būs Andijs Čembers (Somija/Anglija) (svētdien) un Minna Kujala (Somija) (sestdien/svētdien).

Abi divi ir pieredzīgi šajā kalpošanā. Būs Dieva slavēšana, lekcijas un lūgšanas kalpošana par dalībnieku iekšējo dziedināšanu/vajadzībām. Lūgšanās kalpos komanda no Somijas un Latvijas. Slavēšanu vadīs slavēšanas vadītāja Ēva Turunena no Somijas. Pats būšu tulks.
Sestdien  20 okt. sākums būs plkst 12-os un svētdien 21. okt. viss sāks ar dievkalpojumu Jaunpils baznīcā plkst 10-os un turpinās pēc dievkalpojuma. Beigsies svētdien velākais 16.30. Ja netiek abās dienās var arī atbraukt uz vienu. Dotajā brīdī nezinu precīzi kurā telpā pasākums notiks Jaunpilī, bet būšot silta un viss turpat ir blakus viens otram: baznīca, pagasta māja un pils. Ja atbrauksiet, pie baznīcas varēs kāds informēt kur telpa atrodas.
Dalības maksa nebūs, bet būs iespēja brīvprātigai kolektei priekš pasākuma izdevumiem, piem. aviobiļetēm.
Man liekas, ka Dievs grib, ka iekšējā dziedināšana "plūdīs" Latvijā, jo redzu lielas vajadzības tai. Tāpēc lūdzu, ka šis pasākums būs "pilna svētība" šim rajonam.

Toms Riska

Esam mīļi aicināti piedalīties arī mēs. Vai gan ir kāds, kuram nebūtu vajadzīga dziedināšana?
informācija par "Dzīvības straumēm": http://www.dzivibasstraumes.lv/ieskats-vesture