Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=21

Piedāvājam jaunumu - projektu "Iepazīsti Bībeli!"

Ģirts
2009.01.10 12:45

Aicinām trešdienas vakaros piedalīties projektā "Iepazīsti Bībeli!". Tā ir iespēja ne vien redzēt un dzirdēt, sekojot uzskatāmai domas un līdzpārdzīvojumu rosinošai prezentācijai, bet arī diskutēt un dalīties savās pārdomās, gūstot jaunas vērtīgas atziņas.


"Iepazīsti Bībeli!" sākas vienlaikus ar Alfas vakaru - vakariņām - 18:30, kopīgi arī piedalīsimies slavēšanā, bet pl. 19.15 grupas dalās un katrai sākas sava programma savā vietā. Bībeles pētnieku grupa dodas uz baznīcas konfirmandu zāli.
Projekts ir draudzes darbinieces Daces Lazdiņas lolojums, interesantās lekcijas ir pašas sagatavotas un pasniegtas, kur netrūkst priecīgu pārsteigumu un atklājumu kā dalībniekiem tā - vadītājai. Plānos arī laika gaitā kursā aicināt piedalīties citus lektorus.
Jaunais Alfa kurss ir sācies un pastāvīgā gultnē ir iegājis arī Bībeles iepazīšanas kurss - esam sākuši nodaļu pa nodaļai aplūkot apustuļa Pāvila vēstuli Filipiešiem - Bībeles grāmatu, ka Alfa kursa ietvaros ir ieteikta Alfas programmā tiem, kas Alfa kursu pabeiguši un grib turpināt garīgās augšanas ceļu.
Aicinām pievienoties Bībeles iepazinēju grupai katru trešdienas vakaru, reizē ar Alfu.  Projekta vadītāja un lektore Dace Lazdiņa gaidīs Jūsu atsauksmes!