Šī lapa ir izdrukāta no LELB Dubultu draudze
Interneta adrese:
http://dubultudraudze.lv/?ct=pasdraudze_actual&fu=read&id=201

5. - 6. novembrī III. Alfas konference

Mārtiņš Kupčs
2011.10.13 11:26

Luterāņu mācītājs Rinalds Grants, katoļu priesteris Rihards Rasnacis, baptistu mācītājs Edgars Mažis un citi Alfas cilvēki aicina visus esošos un topošos Alfas kursu vadītājus un viņu komandas biedrus uz tikšanos 5. un 6. novembrī Āgenskalnā.

Konferenci rīko Latvijas un Šveices apvienotā komanda, lai sniegtu atbalstu visiem Alfa kursu vadītājiem, ielūkotos Alfas nākotnē un dalītos pieredzē ar draudzēm, kas vēlas uzzināt vairāk par šiem kursiem un par citām Alfas programmām. Dalībnieku reģistrācija jau sākusies!

Īsumā par programmu

Novembra pirmā nedēļas nogale Āgenskalnā, Mārupes ielā 14 aizritēs slavēšanā un pielūgsmē, svētbrīžos, aizlūgšanās, lekcijās, semināros, liecībās un kopīgās maltītēs, sniedzot un saņemot iedrošinājumu un svētības vārdus tālākai kalpošanai.

Speciālus seminārus Alfas komandām vadīs pastorātu un mazo grupu lietpratēji, laulību un ģimenes kalpošanas attīstības speciālisti, pieredzējuši slavēšanas vadītāji, pasniedzēji, kas stāstīs par darbu ar bērniem un par saiknes veidošanu ar apkārtējo sabiedrību. Paralēli notiks apmācības topošajiem Alfa kursu vadītājiem, pievēršoties Alfa kursu organizēšanai, vadīšanai un to saturam, tostarp Alfas nedēļas nogales tēmām.

Jaunas idejas kalpošanai, īpašu stiprinājumu un atbalstu sniegs Šveices delegācija – konferences komandā ir 11 cilvēki no šīs valsts, viņu vidū arī Dominiks Raiflers un Mārtins Štūsels, kas atbalstījuši un konsultējuši Alfas komandas savā zemē jau teju 15 gadus un palīdzējuši ieviest Alfa kursus Latvijas draudzēs.

Vairāk par konferences programmu, pieteikšanos Alfa kursa mājas lapā www.alfakurss.lv